Laura's Advies
Interieurvormgeving
21/02/2017
1,122
Interieuradvies vrijstaande woning Huissen

Voor een vrijstaande woning in Huissen mochten we een interieurontwerp maken voor de woon-en eetkamer. Het huis heeft een prachtige lichtinval. Met fijn uitzicht naar een fantastische tuin!

De woning bevat veel strakke lijnen die werden doorgetrokken in het interieur en de tuin. Het interieur miste hierin een goede balans en we mochten, op basis van de wensen en eisen van de klant, een interieurontwerp maken en uitwerken.

Aan de hand van een intakegesprek met de opdrachtgever, kwamen we tot de conclusie dat de basis van het huis goed was maar de ruimte wat gezelligheid en warmte miste. Ook de wens voor een openhaard was bij de opdrachtgever aanwezig. Daarnaast was een meer tuingerichte indeling gewenst om zoveel mogelijk van het daglicht te kunnen genieten.

Deze foto’s hebben wij niet zelf gemaakt en zijn gebruikt als inspiratie voor dit interieurontwerp.

Op basis van de input van de opdrachtgever, hebben we bovenstaand moodboard gemaakt als uitgangspunt voor het interieuradvies. Natuurlijk, botanisch, stoer en modern waren hierbij kernwoorden.

De vloer, bank en gordijnen waren elementen die behouden moesten blijven. De basis van het interieur was meer dan in orde én sloot aan bij de interieursfeer van het moodboard. Deze basis hebben we aangevuld met passende toevoegingen.
De bank hebben we geplaatst op een plek in de woonkamer met het beste zicht naar de tuin. Binnen het ontwerp hebben we een roomdevider toegepast, om meer sfeer te creëren. Die hebben we op maat ontworpen, hout en staal is hierbij gemixt. Dit geeft een warme maar ook stoere look. Die stoere look hebben we doorgetrokken door het behang Squared Painting van Rebel Walls toe te passen op de achterwand. De keuze voor een karpet maakt het materiaalplan in balans.

In de eetkamer hebben we voor een ovale houten tafel gekozen, om het lijnenspel wat te breken. Uiteraard konden planten in dit interieur niet ontbreken, want dat past perfect bij de persoonlijke interieurstijl van de klant.We hebben met heel veel plezier aan deze opdracht gewerkt en kijken uit naar het resultaat. Wil je op de hoogte blijven van de projecten waar we aan werken? Volg ons op Facebook!

Over de schrijver

Laura Hindriks ∘ 24 jaar ∘ Interieurontwerper bij Laura's Advies ∘ Interieurontwerpstudio in Arnhem ∘ Particulieren | Woonhuizen | Verbouwen | Nieuwbouw | Herinrichting ∘ Ondernemer ∘ Kennis delen

2 comments
Irene
10/03/2017

Ziet er weer mooi uit, Laura! Deze styling is helemaal mijn smaak!

Laura Hindriks
30/05/2017

Dankjewel Irene!

Geef een reactie