Laura's Advies
Interieurvormgeving
28/11/2017
0
Interieuradvies tussenwoning Doetinchem

Onze opdrachtgevers besloten om niet te gaan verhuizen, maar in Doetinchem te blijven wonen en het huis aan hun wensen aan te passen. Balans, ruimte en eenheid ontbraken in de woning. Aan ons de taak om een compleet plan te maken voor de begane grond, om goed voorbereid de verbouwing in te gaan.

Lees meer
28/11/2017
0
Interieuradvies vrijstaande woning Doetinchem

De begane grond van deze vrijstaande woning in Doetinchem was aan een opfrisbeurt toe. De vloer moest opnieuw worden geolied en de wanden konden een likje verf gebruiken. Daarnaast bestond de wens van een alternatieve indeling voor de woonkamer. Aan ons de taak om een interieurontwerp met bijbehorend kleur-, meubel en- materiaaladvies te maken.

Lees meer
27/11/2017
0
Interieuradvies nieuwbouwwoning Wageningen

Bij een nieuwbouwhuis komen een hoop keuzes kijken. Waar komen de aansluitpunten voor de keuken, waar moeten de lichtpunten komen en op welke plek de wandcontactdozen? Onze klant was op zoek naar een passend interieuradvies en een sparringpartner bij het maken van (technische) keuzes. Wij mochten een interieurontwerp maken voor twee etages.

Lees meer
27/11/2017
0
Interieuradvies hoekwoning Arnhem

De eigenaren van een hoekwoning in Arnhem ontmoetten wij al eerder tijdens een intakegesprek, toen nog twijfel bestond of het verhuizen of verbouwen zou worden. Een half jaar later kregen wij bericht dat de keuze op verbouwen is gevallen!

Lees meer
21/11/2017
0
Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Een aantal maanden geleden mochten we een interieuradvies opleveren voor een prachtige karakteristieke twee-onder-een-kapwoning in Arnhem. De woning heeft een speelse lichtinval, met gescheiden woonkeuken en een aparte huiskamer. Een fijn huis omringd door een heerlijke tuin, met terras op het zuidoosten.

Lees meer
21/11/2017
0
Interieuradvies vrijstaande woning Gendt

In de nieuwbouwwoning die onze opdrachtgevers tien jaar geleden zelf lieten bouwen miste sfeer. Hun vrijstaande woning staat in Gendt en is gebouwd in jaren-dertigstijl. Deze stijl wilden onze opdrachtgevers ook meer doorvoeren in het interieur. Aan ons de taak om hiervoor een passend interieuradvies te maken.

Lees meer
01/11/2017
2
Interieuradvies vrijstaande woning Twello

Voor een vrijstaande woning in Twello mochten wij een interieuradvies opstellen. Deze karakteristieke woning is ontworpen door een kunstschilder en dat zie je op allerlei manieren terug.

Lees meer
26/09/2017
0
Interieuradvies Pure IM Arnhem

Voor een kantoorruimte in Arnhem mochten wij een interieuradvies opstellen. Het pand ligt op een prachtige locatie aan de Rijnkade. Het kantoor is ruim en door de grote raampartijen (met donker gekleurde kozijnen) valt veel licht naar binnen.

Lees meer
02/06/2017
2
Interieuradvies vrijstaande woning Beek

Ongeveer een jaar geleden werd Laura gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een nieuwbouwwoning in Beek. En wat voor een woning! Een deels gelijkvloerse woning, een modern ontwerp in een prachtige omgeving.

Lees meer
21/02/2017
2
Interieuradvies hoekwoning Gaanderen

Voor een zolderetage van een hoekwoning in Gaanderen, mochten we een interieurontwerp maken en uitwerken in 3D. Een leuke uitdaging! We maakten een creatief ontwerp voor dezeĀ kleine ruimte.

Lees meer