Laura's Advies
Interieurvormgeving
Posts in Portfolio
18/06/2018
0
Interieuradvies vrijstaande woning Rosmalen

Voor een ruime bungalow in Rosmalen moest worden nagedacht over de inrichting. Aan ons de eer om hier een prachtig interieurplan voor te maken.

Lees meer
13/06/2018
0
Interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem-Sterrenberg

Voor de begane grond van een twee-onder-een-kapwoning in Arnhem mochten we een interieuradvies maken. Wat een prachtig en licht huis!

Lees meer
08/06/2018
0
Interieuradvies vrijstaande nieuwbouwwoning Ewijk

Rond de kerstdagen van vorig jaar mochten wij ons bezighouden met een onwijs leuk project voor een nieuwbouwwoning in Ewijk. Aan ons de taak om een mooi plan voor dit huis samen te stellen.

Lees meer
02/06/2018
3
Resultaat interieuradvies vrijstaande woning Beek

Ongeveer een jaar geleden werd ik gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een nieuwbouwwoning in Beek. Een deels gelijkvloerse moderne woning.

Lees meer
21/02/2018
5
Resultaat interieuradvies vrijstaande woning Huissen

Voor een vrijstaande woning in Huissen mocht ik een interieurontwerp maken voor de woon-en eetkamer. Het huis heeft een prachtige lichtinval, met fijn uitzicht naar een fantastische tuin!

Lees meer
01/02/2018
2
Resultaat interieuradvies karakteristieke vrijstaande woning

Voor een vrijstaande woning in het oosten van het land mochten wij een interieuradvies opstellen. Deze karakteristieke woning is ontworpen door een kunstschilder en dat zie je op allerlei manieren terug.

Lees meer
21/11/2017
0
Resultaat interieuradvies twee-onder-een-kapwoning Arnhem

Een aantal maanden geleden mochten we een interieuradvies opleveren voor een prachtige karakteristieke twee-onder-een-kapwoning in Arnhem.

Lees meer
21/11/2017
0
Interieuradvies vrijstaande woning Gendt

In de tien jaar oude nieuwbouwwoning miste sfeer. De wens was om de jaren-dertigstijl meer door te voeren in het interieur. Aan ons de taak om hiervoor een passend interieuradvies te maken.

Lees meer
26/09/2017
0
Interieuradvies Pure IM Arnhem

Voor een kantoorruimte in Arnhem mochten wij een interieuradvies opstellen. Het pand ligt op een prachtige locatie aan de Rijnkade. 

Lees meer
30/05/2017
0
Resultaat interieuradvies hoekwoning Arnhem-Spijkerkwartier

Midden in het Arnhemse Spijkerkwartier is in 2017 een stukje nieuwbouw verrezen, in de Spijkerbuurt. De woningen worden ook wel ‘suikerklontjeshuizen’ genoemd. 

Lees meer