Laura's Advies
Interieurvormgeving
Laura's Verhaal


Laura Hindriks is de stuwende kracht achter Laura’s Advies. Ze studeerde in 2014 af als kleur- en interieuradviseur aan het Cibap (Vakschool voor verbeelding) in Zwolle.

Inspiratie en enthousiasme delen, dat doet Laura het liefst. Ze prijst zich dan ook gelukkig dat ze dit naar hartenlust kan doen voor haar eigen interieuradviesbureau. Laura’s Advies werkt als interieurvormgever voor particulieren en ondernemers. Neem gerust een kijkje in haar portfolio.

Interieurkameleon
Je zult de projecten van Laura’s Advies niet zozeer herkennen als ‘typisch Laura’, maar juist als ‘typisch de opdrachtgever in kwestie’. Als een kameleon past ze haar stijl aan de wensen van de opdrachtgever aan. Laura levert dus geen onpersoonlijke ‘showrooms’ af, maar sfeervolle ruimten om je in thuis te voelen. Daarom wil ze écht weten voor wie ze werkt.

Ambachtelijk
Laura Hindriks heeft een groot hart voor het vak en pakt dit het liefst zo ambachtelijk mogelijk aan. Zo gebruikt ze zo veel mogelijk eigen fotografie en tekent ze nog graag handmatig. Vanzelfsprekend maakt ze tegelijkertijd slim gebruik van de nieuwste technieken. Haar vakmanschap en persoonlijke touch zie je terug in alle liefdevolle details van de projectcommunicatie.

BewarenBewaren