Laura Hindriks
Interieurontwerp en projectbegeleiding
Laura's Verhaal

Laura Hindriks studeerde in 2014 af als kleur- en interieuradviseur aan het Cibap (Vakschool voor verbeelding) in Zwolle. In de afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld tot interieurontwerper.

Inspiratie, enthousiasme en kennis delen, dat doet Laura het liefst. Ze prijst zich dan ook gelukkig dat ze dit naar hartenlust kan doen. In de eerste 5 jaar na haar afstuderen heeft Laura gewerkt onder de bedrijfsnaam Laura’s Advies. Neem een kijkje in haar portfolio die ze in deze jaren heeft opgebouwd.

Interieurkameleon
Je zult de projecten van Laura Hindriks niet zozeer herkennen als ‘typisch Laura’, maar juist als ‘typisch de opdrachtgever in kwestie’. Als een kameleon past ze haar stijl aan de wensen van de opdrachtgever aan. Laura levert dus geen onpersoonlijke ‘showrooms’ af, maar sfeervolle ruimten om je in thuis te voelen. Daarom wil ze écht weten voor wie ze werkt.

Ambachtelijk
Laura Hindriks heeft een groot hart voor het vak en pakt dit professioneel aan. Haar vakmanschap en persoonlijke touch zie je terug in alle liefdevolle details van de projectcommunicatie.

Door te mogen werken aan exclusieve opdrachten voor voornamelijk particulieren heb ik mooie ervaringen opgedaan. Ook heb ik voor een aantal opdrachten de projectuitvoering mogen leiden. Daarmee heb ik mijn opdrachtgevers mogen ontzorgen in tijd met mijn vakinhoudelijke kennis en organisatorische vaardigheden.

Ik werk graag samen met een opdrachtgever om tot het beste resultaat te komen. Ben je benieuwd of ik de persoon ben om jouw interieurvraag te beantwoorden? Neem dan contact met me op om een kennismakingsgesprek in te plannen.


Dutch Designers At Work
In augustus 2019 heeft Laura, in samenwerking met Sicco van der Valk, Dutch Designers At Work opgericht. Sindsdien werkt Laura samen een team van gespecialiseerde interieurontwerpers aan zakelijke en particulieren projecten. Deze samenwerking brengt nog meer plezier in het werk en groei op verschillende vlakken. Dit met als doel om de opdrachtgever nóg meer kwaliteit te bieden. Wil je meer weten over DDAW? Lees dan verder via deze link.

laurahindriks@ddaw.nl | 06-39642740 | www.ddaw.nl

BewarenBewaren