Laura's Advies
Interieurvormgeving
Adviestraject
Adviestraject
1 op 1 Adviestraject

Wie en wat

Ben jij…
Creatief, ambitieus en een startende interieurstylist, -adviseur of -ontwerper?

En wil je…

  • meer vakinhoudelijke kennis?
  • alleen de leukste klanten?
  • meer zelfvertrouwen?
  • online zichtbaar/vindbaar zijn?
  • een concreet doel en plan van aanpak?
  • balans tussen werk en privé?

Adviestraject

  • 1 op 1 coaching
  • Een exclusief kijkje achter de schermen bij Laura’s Advies
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Persoonlijke groei

Inhoud
De precieze inhoud stemmen we helemaal af op jouw wensen en vragen. Hierbij houden we de volgende opzet aan;

Sessie 1, 2 en 3
Na je aanmelding starten we met een offline kennismakingsgesprek. We bespreken jouw vragen, wat je achtergrond is en waar je nu staat. Vervolgens stemmen we het 6 maanden programma af op jouw doelen die worden gemaakt. Voorafgaand analyseren we jouw persoonlijke- en vakinhoudelijke skills.

Sessie 4, 5 en 6 (meeloopdagdeel 1)
In deze periode gaan we inhoudelijk in op kennis die jij nog graag wilt opdoen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over het uitwerken van een interieuradvies (zoals tekenen in Sketchup, kleurgebruik of een ontwerp maken) of het voeren van een adviesgesprek. Als aanvulling kun je op het vlak waarin jij graag meer kennis wilt opdoen, een dagdeel met mij meelopen.

Sessie 7, 8 en 9 (meeloopdagdeel 2)
In dit gedeelte van het coaching traject gaan we in op de branding van jouw bedrijf. Wie is jouw doelgroep, tips voor jouw online zichtbaarheid en advies om persoonlijk en vakinhoudelijk nog meer te kunnen groeien. Ook in deze fase mag je een onderwerp uitkiezen waarin je vakinhoudelijk meer van wilt weten, en bijvoorbeeld met mij mee naar een adviesgesprek.

Afsluiting
Binnen 4 weken na de laatste sessie hebben een evaluatiemoment. Heb je nog dingen waar je tegenaan loopt of vragen over hebt? We bespreken jouw behaalde resultaten in de afgelopen periode.

Elke sessie duurt 1,5 uur en vind plaats op het kantoor van Laura’s Advies in Arnhem. Na elke sessie ga je met veel informatie en concrete to do’s de deur uit!

Aanmelden
Na je aanmelding en (aan)betaling neem ik contact met je op om alle sessies in te plannen. Je kunt ervoor kiezen om dit traject in 3 of 6 maanden te volgen, het tempo passend bij jouw persoonlijke situatie.

Investering
Totaal bevat dit adviestraject 10 sessies, waarvan totaal 1 meeloopdag. Prijs voor het adviestraject is 1250 euro incl 21% btw en materiaalkosten. Aanmelden kan via info@laurasadvies.nl. Heb je nog vragen en wil je meer informatie? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier zodat ik je terug kan bellen.

Wil je liever in een kortere periode meer kennis op doen? Ik eens per jaar een masterclass in groepsvorm. De eerst volgende materclass staat gepland op 22 september 2018. Via deze link vind je hierover meer informatie en kun je een ticket aanschaffen.